Over Ivy Medical

De nieuwe generatie infuustherapie

Ivy Medical is een van de meest veelbelovende MedTech bedrijven van Europa. Het is onze ambitie om de wereld van infuustherapie fundamenteel te veranderen. Met onze gepatenteerde technologie gaan we een gigantische medische uitdaging aan: de infuuspaal uit het ziekenhuis verbannen. Dat doen we onder andere door technieken te benutten die zich in andere sectoren al bewezen hebben. Bovendien combineren we onze kennis van techniek met diepgaande analyses van ziekenhuisprocessen én met feedback en input van ervaringsdeskundigen. Met die kennis ontwikkelen we een product dat het leven van infuustherapiepatiënten en verpleegkundigen voorgoed verbetert.

Ontmoet ons team

Nicky Vollenbroek

Kwaliteitsmanager

Hugo Kwant

Financiële stagiair

Tjerk Hylkema

Longarts i.o. & medisch adviseur

Pieter Wichers

SEH-arts & medisch adviseur

Melcher Frankema

CEO

Functie Beschikbaar

Lead Product Development

Jurre Roeleveld

Productontwikkelaar

Peter Tuin Tuin

CTO

Gijs Schumer

CFO/COO

Vacature: Lead Product Development

Do you want to make a significant impact on healthcare? Ivy Medical is searching for a Lead Product Development. We are an ambitious VC-backed MedTech Startup in Groningen that is changing infusion therapy as we know it today.

Check de vacature!

Drive & mindset

Regelmatig horen we dat wat wij willen niet kan, lastig is of (te) ambitieus is. Die opmerkingen motiveren en stimuleren ons om nog harder en slimmer te werken aan dat waar wij in geloven: een nieuwe generatie infuustherapie. Dankzij die mindset verbeteren we ons ontwikkelproces continu én weten we de juiste mensen en partners aan ons te binden. Zo werken we samen met vooraanstaande ontwikkel- en ontwerpbedrijven die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en ervaren adviespartners uit verschillende disciplines. Ons team, adviseurs en investeerders bestaan uit ervaren ondernemers, experts in productontwikkeling en medische technologie.

Gijs Schumer – CFO/COO

Spreekt onze missie jou aan en wil je een bijdrage leveren aan de nieuwe generatie infuustherapie?

Neem contact op

Kwaliteitsnormen & werkwijze 

Ivy Medical is een nieuwe speler in de MedTech markt. Dat betekent dat we onszelf extra willen bewijzen. Dit pakken we met een enorme drive en uiterste precisie aan. Zo voldoen onze werkwijzen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Medio 2022 verwachten we ISO 13485 gecertificeerd te zijn. We werken met hoogwaardige systemen, zoals NEN Connect en Matrix Requirements. Niet alleen voor onszelf hanteren we de hoogste kwaliteitsnorm; ook al onze partners zijn ISO 13485 gecertificeerd.

 

 

 

 

 

 

Ir. Nicky Vollenbroek – Kwaliteitsmanager

Partners