Ivy

Ivy is een draagbaar infuussysteem die de bewegingsvrijheid van patiënten aanzienlijk vergroot. Ook voor verpleegkundigen is de revolutionaire infuuspomp een grote vooruitgang. Dankzij slimme instelmogelijkheden is infuustherapie beter te plannen. Het innovatieve systeem voorkomt bovendien (onnodige) alarmeringen. Dat zorgt niet alleen voor gelukkige patiënten en verpleegkundigen, maar ook voor een flinke besparing op zorgkosten.

Snelle installatie.

Een infuus instellen was nog nooit zo eenvoudig. Ivy ontlucht de infuuslijnen automatisch en instellen gaat op het grote touchscreen intuïtief en foutloos.

Lichte, veilige en draagbare infuuspomp.

Ivy is robuust, veilig in gebruik en toch licht en compact. Dankzij de ergonomische rugtas zijn patiënten autonomer en hebben ze bovendien veel bewegingsvrijheid.

Stroomonafhankelijk tot minimaal 6 uur.

De grote capaciteit van de interne batterij zorgt ervoor dat Ivy zo’n zes uur losgekoppeld kan zijn van een stroombron. Eenmaal weer aan een stroombron gekoppeld, is Ivy binnen twee uur weer volledig opgeladen. Bovendien kan de patiënt Ivy onderweg opladen met een speciale reisadapter. Kortom, Ivy geeft patiënten hun vrijheid terug.

Betrouwbaar en veilig

Om patiënten optimaal te laten herstellen is het van groot belang dat zij een accurate dosering van vocht of medicijnen krijgen toegediend. Dankzij de innovatieve pomptechniek garanderen we met Ivy een nauwkeurige en constante flow. Met behulp van een uniek algoritme blijft de infuusvloeistof bovendien vrij van lucht. Het alom bekende ‘onnodige alarm’ behoort met de komst van Ivy tot het verleden.

Snel waarden aflezen

Dankzij het kwalitatief hoogwaardige lcd-scherm is de informatie zeer scherp en duidelijk leesbaar. Verpleegkundigen kunnen de waarden tot een afstand van vijf meter in één oogopslag aflezen.

Compatibel

Ivy is geschikt voor nagenoeg alle infuussystemen en infuuszakken tot 1.000 ml. Dat maakt de pompinstallatie eenvoudig te implementeren in zowel Nederlandse als buitenlandse ziekenhuizen.

Kwalitatief en kwantitatief onderzoek

Talloze gesprekken met patiënten, verpleegkundigen en leidinggevenden in de zorg gingen vooraf aan de ontwikkeling van Ivy. Bij het testen van het prototype maken we bovendien veelvuldig gebruik van gebruikerstesten. Dankzij deze uitgebreide en continue vorm van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, weten we waar gebruikers tegenaanlopen bij de huidige vorm van infuustherapie én wat hun ervaringen zijn met ons product. Een revolutionair medisch product kun je immers niet ontwikkelen zonder de input en feedback van ervaringsdeskundigen. Daarnaast verzamelen we statistische gegevens, doen we diverse workflow-onderzoeken in ziekenhuizen en verdiepen we ons in de wetenschap van ziekteherstel. Deze data, kennis en feedback vormen het uitgangspunt bij de ontwikkeling en optimalisatie van Ivy.

Melcher Frankema – CEO

 

Wil je meer weten over Ivy?

Neem contact op